Skip to content Follow us

Wie zijn wij

HollandUKTrade is een website van het Economisch Team in het Verenigd Koninkrijk. Het Team bestaat uit de Nederlandse Ambassade in Londen en het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Manchester. De website biedt praktische informatie over onderwerpen die van belang kunnen zijn bij het verkennen van de Britse markt, het opstarten van een bedrijf in het Verenigd Koninkrijk of het versterken van uw positie in het VK. Daarnaast biedt HollandUKTrade.nl informatie over de verschillende sectoren in het Verenigd Koninkrijk en de kansen die er liggen voor Nederlandse bedrijven.


Nederlandse Ambassade

De ambassade in Londen zet zich actief in om het Nederlandse bedrijfsleven te ondersteunen in het verkennen en betreden van de Britse markt. Doel is ondernemers van dienst te zijn bij het zakendoen met het Verenigd Koninkrijk en daarmee de handelsrelaties tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk te bevorderen.

De economische- en landbouwmedewerkers staan klaar om u te helpen met al uw vragen over het Verenigd Koninkrijk.

NBSO Manchester

Het NBSO is een handelskantoor van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.NL) en vormt onderdeel van het Economisch Netwerk in het Verenigd Koninkrijk. Het NBSO biedt praktische ondersteuning en informatie over ontwikkelingen voor bedrijven die zaken (willen) doen in het VK en met name gericht op de Noordelijke steden van het land.

In Manchester zitten Roxana de Raad en Els Steiger voor u klaar! Voor contactgegevens van het NBSO in Manchester verwijzen we u naar de sectie ‘contact’.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bestaat er binnen het Economisch Team een sectorverdeling. Om te weten met wie u contact op kunt nemen voor uw sector, verwijzen wij u graag naar de sectie ‘ons team’.