Skip to content Follow us

Wie zijn wij

HollandUKTrade is de website van het Economisch Team in het Verenigd Koninkrijk. Het Team bestaat uit de Nederlandse Ambassade in Londen en het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Manchester. De website biedt praktische informatie over onderwerpen die van belang kunnen zijn bij het verkennen van de Britse markt, het opstarten van een bedrijf in het Verenigd Koninkrijk of het versterken van uw positie in het VK. Daarnaast biedt HollandUKTrade.nl informatie over de verschillende sectoren in het Verenigd Koninkrijk en de kansen die er liggen voor Nederlandse bedrijven.


Nederlandse Ambassade

Het Economisch Team binnen de ambassade in Londen bestaat uit een Economische afdeling, de Landbouw afdeling en een Innovatie Attaché.

Wij zetten ons actief in om het Nederlandse bedrijfsleven te ondersteunen in het verkennen en betreden van de Britse markt. Doel is ondernemers van dienst te zijn bij het zakendoen met het Verenigd Koninkrijk en daarmee de handelsrelaties tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk te bevorderen. Daarnaast informeren wij u graag over de kansen die er zijn en de laatste ontwikkelingen binnen het VK

Wij staan klaar om u te helpen met al uw vragen over het Verenigd Koninkrijk.

NBSO Manchester

Het NBSO is een handelskantoor van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.NL) en vormt onderdeel van het Economisch Team in het Verenigd Koninkrijk. Het NBSO biedt praktische ondersteuning en informatie over ontwikkelingen voor bedrijven die zaken (willen) doen in het VK en met name gericht op de Noordelijke steden van het land.

Ook wij staan klaar om u te helpen met al uw vragen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bestaat er binnen het Economisch Team een sectorverdeling. Om te weten met wie u contact op kunt nemen voor uw sector, verwijzen wij u graag naar de sectie ‘ons team’.