Skip to content Follow us

The Hub-Holland-Hub

Werk- en netwerkplekken voor Nederlandse ondernemers en startups.

Sinds 16 september 2016 zijn er enkele werk- en netwerkplekken voor Nederlandse ondernemers en startups op de Ambassade in Londen. Het gaat hier om tijdelijke plekken die gebruikt kunnen worden als men voor enkele dagen in Londen is. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een afspraak te plannen met partners of potentiële klanten.

Voor wie?

The Hub-Holland-Hub is voor het Nederlandse MKB, startups en organisaties die een tijdelijke werkplek zoeken als zij in London zijn. Wij hopen hiermee het zaken doen in het VK een stukje makkelijker te maken.

Faciliteiten/dienstverlening

  • 5 flexibele werkplekken beschikbaar van 9.00 tot 17.30
  • Wi-Fi
  • Kleine vergaderruimte
  • Koffie en thee
  • Mogelijkheid tot afspraak met specialisten van de economische afdeling van de ambassade.

Aanmelding

Als u gebruik wilt maken van een werkplek verzoeken wij bijgaande aanvraag op te sturen naar lon-trade@minbuza.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk bericht. Ook voor nadere informatie kunt u een email sturen aan lon-trade@minbuza.nl.

Gaat u voor zaken niet naar Londen maar naar Manchester? Ook daar kunt u kosteloos gebruik maken van onze flexplekken, vergaderingen organiseren en sparren met onze collega’s van het Netherlands Business Support Office. Bel met +44(0)1618346033 of email naar info@nbso-manchester.co.uk om uw plek te reserveren

We hopen u snel te mogen begroeten in the Hub-Holland-Hub!