Skip to content Follow us
Terug naar overzicht;

Wie wordt de volgende Virgin Startup Foodpreneur 2017?

Op zoek naar een manier om uw startup in de schijnwerpers te zetten op de Britse markt? De Virgin Startup Foodpreneur 2017 is nu open voor aanmeldingen!

De Virgin Startup Foodpreneur competitie is een initiatief van venture capital bedrijf Virgin Group en intu, eigenaar van veel Britse winkelcentra. In de competitie kunnen verschillende startups strijden om de felbegeerde ‘Foodpreneur 2017’ titel, waarmee niet alleen een plekje in de schijnwerpers, maar ook de steun en het mentorschap van zowel intu als Virgin Group gewonnen wordt. Winnaars uit voorgaande jaren hebben sinds het winnen van de titel onder andere een plaats in de schappen weten te veroveren bij de grote Britse supermarktketens, populaire restaurants geopend, en een wereldwijde exportmarkt aangeboord voor hun producten.

Wat zijn de prijzen?

  • Van alle aanmeldingen worden er 8 halve finalisten gekozen die hun startup in het zonnetje mogen zetten bij een pop-up bij één van de intu shoppingcenters.
  • 4 finalisten hebben vervolgens de kans om hun startup te pitchen en presenteren aan een panel van leidende experts in de sector.
  • De uiteindelijke winnaar mag zijn business idee/product 6 weken lang in één van de intu shoppingcenters in het Verenigd Koninkrijk en online uittesten. Daarbij krijgt de winnaar advies en steun van intu en Virgin StartUp.
  • Bovendien kunnen er 18 uur aan mentorsessies gewonnen worden van intu executives en Virgin Startup mentoren.

Wie kan meedoen?

De voorwaarden om mee te mogen doen aan de competitie zijn:
– deelnemers moeten 18 jaar en ouder zijn
– het bedrijf moet gevestigd zijn in het Verenigd Koninkrijk
– het bedrijf mag maximaal drie jaar oud zijn
– deelnemers moeten het recht hebben om te mogen werken in het Verenigd Koninkrijk

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van Virgin StartUp. Aanmelden kan tot 11:59 (Britse tijd) op 17 mei 2017. U moet er dus snel bij zijn!

Voor meer informatie over de food&drink sector in het Verenigd Koninkrijk, neem contact op met het Agri-Team via e-mail of twitter.