Skip to content Follow us
Terug naar overzicht;

Tender ontwerp en beheer EV Charging Infrastructure Network Manchester

Transport for Greater Manchester (TfGM) is eigenaar van het Greater Manchester EV Charging (GMEV) Network. Door een toenemende vraag naar laadpunten en veranderingen in de performance van EV’s en batterijcapaciteit komt dit netwerk onder druk te staan. TfGM heeft daarom een formele aanbestedingsprocedure gestart voor een contract van 3 jaar -met een mogelijke verlenging van 2 jaar- om het GMEV Network te (her)ontwerpen, bouwen, installeren, beheren en onderhouden. Tijdens deze periode zal onderzocht worden wat de lange termijn verwachtingen zijn voor het Network aangezien de markt voor laadpunten en EV de komende jaren verder volwassen zal worden.

Meer informatie over de tender vindt u hier GMEVPaperWMT

TfGM heeft aangegeven in contact te willen komen met Nederlandse bedrijven met de juiste expertise en biedt in juli Skype gesprekken aan voor een Q&A. Nederlandse bedrijven die hiervoor in aanmerking willen komen wordt verzocht contact op te nemen met Marjolein Bouwers van het NBSO in Manchester.

Tevens kunt u zich nog steeds aanmelden voor de Electric Vehicles PIB naar het VK. Voor meer informatie over deze PIB kunt u contact opnemen met Matthijs Houët van het Economisch team van de Ambassade.