Skip to content Follow us
Terug naar overzicht;

Succesvolle editie Ocean Business

Van 4 tot en met 6 april vond de handelsbeurs Ocean Business plaats in Southampton. Deze internationale beurs richt zich met name op de offshore survey en wordt gezien als een van belangrijkste binnen de sector. Al jaren wordt de beurs elk jaar groter – zowel het aantal bezoekers als het aantal exposanten. Ook in 2017 was de beurs met meer dan 6000 bezoekers en ruim 300 exposerende bedrijven weer groter dan de voorgaande editie twee jaar geleden.

Ok Nederland was goed vertegenwoordigd op deze editie van Ocean Business. In totaal hadden 18 Nederlandse bedrijven een stand op de beurs, waarvan 10 deel uitmaakten van het Holland Paviljoen. De organisatie van dit paviljoen lag – net zoals voorgaande jaren – bij de Dutch Ocean Group. Op de eerste dag van de beurs vond op het Holland Paviljoen een succesvolle netwerklunch plaats: “Lunch with the Dutch”

Naast de stand van de bedrijven vond op de beurs ook een groot aantal demonstraties en trainingen plaats, waarvan een groot gedeelte buiten op en rond de kade van het National Oceanography Centre.

Meer informatie over Ocean Business is te vinden op http://www.oceanbusiness.com/

Voor meer informatie over de Dutch Ocean Group kunt u contact opnemen met Frans van Dongen, executive officer.