Skip to content Follow us
Terug naar overzicht;

StuComm event “Digital Student Summit: What Students Need” op de ambassade

Op 8 febrauri j.l heeft de Nederlandse startup StuComm op de ambassade een event georganiseerd met de titel: What Students Need. Bij het event waren ruim 30 vertegenwoordigers van Britse universiteiten aanwezig en centraal stond de rol die universiteiten spelen bij het begeleiden van studenten, speciaal met betrekking tot mental health. Daarbij besteede StuComm aandacht aan hun communicatie systeem voor studenten en hoe dat de universiteiten kan helpen bij het beter communiceren met hun studenten.

StuComm is een Nederlandse EdTech startup (opgericht in 2014) dat zich bezig houdt met effectieve communicatie met studenten, waarbij de beleving van de student centraal staat. Ondertussen werkt ruim 70% van de Nederlandse Universiteiten met StuComm en gebruiken meer dan 500.000 studenenten de StuComm app. Men is nu ook hard bezig met expansie naar het VK.

StuComm organiseerde het event geheel zelfstandig, maar de Ambassade was blij om te kunnen ondersteunen met het aanbieden van de locatie en enige ondersteuning tijdens het event zelf. Zowel de aanwezigen als StuComm zelf waren zeer tevreden na afloop van het event.

Als u meer wilt weten over de ondersteuning die de ambassade kan bieden bij  het organiseren van een econmisch event, kunt u altijd contact opnemen met een van de leden van het Economisch Team. Meer informatie over StuComm kunt u hier vinden.