Skip to content Follow us
Terug naar overzicht;

2e tender voor DHI Subsidieregeling gaat binnenkort open!

Op 9 augustus a.s. opent de tweede Tender voor de Subsidieregeling voor Demonstratieprojecten, Haalbaarheids- en Investerings-voorbereidingsstudies (DHI). Als u internationale ambities heeft en interesse in buitenlandse markten, als u in het buitenland een project wilt uitvoeren of wilt investeren in een onderneming dan is de DHI regeling misschien interessant voor u. Ook als u mogelijke afnemers wilt overtuigen van uw technologie.

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken stimuleert met deze regeling dat meer Nederlandse ondernemingen succesvol internationaal zaken gaan doen. Er zijn twee tenders per jaar waarvan de tweede dus op 9 augustus a.s. opent.

Meer informatie over de DHI Subsidieregeling kunt u hier vinden: https://english.rvo.nl/subsidies-programmes/dhi or www.rvo.nl/dhi.

Er worden binnenkort twee informatiesessies georganiseerd. Op 21 juni bij de RVO in Den Haag en op 26 juni op de High Tech Campus in Eindhoven. Meer informatie over deze sessies kunt u hier vinden: sessie Den Haag   en sessie Eindhoven

Wij ondersteunen u graag als geïnteresseerd bent om een DHI project uit te voeren in het Verenigd Koninkrijk. U kunt ons bereiken op email lon-ea@minbuza.nl