Skip to content Follow us
Terug naar overzicht;

Nederlandse E-Health sector op de Health Plus Care Show

De Nederlandse Ambassade in Londen, het NBSO in Manchester en de Ontwikkelingsmaatschappij voor Oost Nederland, Oost NL hebben de handen ineen geslagen op de Health Plus Care-show die op woensdag 28 juni en donderdag 29 juni plaatsvond in ExCel in Londen.

Doel van de aanwezigheid op de show was het promoten van Nederlandse digital health-startups. Er was een Dutch Digital Health Theatre waar meer dan een dozijn startups/bedrijven hun health – en zorginnovaties aan het grote publiek konden showcasen.

Op de woensdag avond kregen de startups/bedrijven de mogelijkheid om hun innovaties te pitchen op de Dutch Digital Health Night Op deze Night, die plaats vond op de Ambassade,  waren ook veel interessante Britse partijen aanwezig en was onder andere UCLH CEO Professor Marcel Levi een aandachtig toehoorder in het panel.

Onderstaand een video-impressie van de beursdagen bij de Dutch Digital Health Theatre. Wilt u meer info over innovaties in de zorg? Neemt u dan contact op met onze innovatie-attache Martijn Verwegen. Als u als startup vragen hebt over de hulp die de Ambassade kan bieden, kunt u contact opnemen met Lieke Conijn