Skip to content Follow us
Terug naar overzicht;

Nederlandse bedrijven op Food Matters Live 2017

Afgelopen week bezocht het landbouwteam van de Nederlandse Ambassade de vierde editie van Food Matters Live 2017 in het ExCel Exhibition Centre in Londen. Food Matters Live is een innovatieve voedingsmiddelenbeurs, waarbij dit jaar ongeveer 800 organisaties aanwezig waren en ruim 300 experts een lezing gaven.

Ook dit jaar stonden er weer Nederlandse bedrijven op Food Matters Live. De Nederlandse inzendingen presenteerden innovatieve producten en ingrediënten van Nederlandse makelij, zoals dranken en ijs met toegevoegde animozuren, proteïne of vezels, producten gemaakt van zeewier of quinoa en eetbare insecten.

In samenwerking met Food Valley NL organiseerde de Nederlandse Ambassade een lezing over Food & Exercise met een focus op proteïne, gevolgd door een netwerkreceptie. Sprekers waren professor Asker Jeukendrup, een sportvoedingswetenschapper en Ironman triatleet, en Jeroen Wouters, Director International van Food Valley NL en programma-expert Innovatie en Voeding bij Sportcentrum Papendal.