Skip to content Follow us
Terug naar overzicht;

Ministerie van Buitenlandse zaken voert Brexit onderzoek uit

Op verzoek van het ministerie van Buitenlandse Zaken voert onderzoeksbureau Kantar Public (voorheen TNS NIPO) een onderzoek uit onder Nederlandse bedrijven die zaken doen met het Verenigd Koninkrijk over de effecten van Brexit. Als u onderneemt in het VK zouden wij u graag willen uitnodigen om deel te nemen aan dit onderzoek naar uw mening over Brexit.

Waarom dit onderzoek?

Terwijl de onderhandelingen over Brexit tussen de EU en het VK zijn gestart, wil de Rijksoverheid zich een beter beeld vormen van de meningen en informatiebehoeften van Nederlandse ondernemers die gevolgen van Brexit gaan ondervinden. De resultaten van het onderzoek worden gebruikt om ondernemers beter te kunnen informeren en assisteren tijdens de mogelijk onzekere tijden die zij tegemoet gaan.

Waarom uw hulp?

We willen graag met zoveel mogelijk ondernemers en ondernemingen in contact komen die worden geraakt door Brexit, zodat we een completer beeld krijgen. De enquête kunt u hier vinden.

Deelname is anoniem

Als onafhankelijk onderzoeksbureau is Kantar Public gebonden aan strikte privacyregels. De antwoorden van deelnemers zullen niet op persoonsniveau worden gerapporteerd waardoor deelname anoniem blijft.

Vragen?

In de tussentijd kunt u voor eventuele vragen over dit onderzoek altijd contact opnemen met Manuel Kaal van Kantar Public via manuel.kaal@kantarpublic.com of 020 5225 372.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken en Kantar Public danken u bij voorbaat voor uw hulp.