Skip to content Follow us
Terug naar overzicht;

Kom langs bij de Holland Lounge tijdens de Automechanika in Birmingham van 6-8 juni

Het zijn sterke tijden voor de Britse automotive. De sector bereikte in 2016 het hoogste productieaantal voertuigen en motoren van de afgelopen 16 jaar en dankzij de herstellende economie en sterke groei van de export naar verre bestemmingen verwacht men ook de komende jaren soortgelijke groei in het VK. Qua supply chain is de Britse sector sterk geïntegreerd met Europese partijen en 60% van de gebruikte onderdelen komt momenteel uit de Europese Unie. Verder wordt er ook veel geïnvesteerd in trends op het gebied van materials, fuel efficiency, e-mobility en connected & autonomous driving. Zodoende zijn er op dit gebied ook veel kansen voor Nederlandse bedrijven in het VK. Een mooie gelegenheid om deze kansen te verkennen is tijdens de Automechanika beurs in Birmingham van 6 tot 8 juni. De Automechanika is met meer dan 800 standhouders en deelnemende partijen de grootste beurs in het VK op het gebied van automotive after-market en supply chain.

Het NBSO Manchester organiseert dit jaar voor de eerste keer een Holland Lounge tijdens het evenement met als doel om ontmoetingsplek, netwerkruimte en een presentatieplatform aan te bieden voor Nederlandse exporteurs en suppliers die de beurs bezoeken. De Holland Lounge is te vinden in de Supply Chain hal (stand 6B20). Dus bent u aanwezig op de Automechanika en zoekt u een plek waar u uw afspraken kunt voeren, presentaties kunt geven en Britse partijen kunt ontmoeten? Wilt u weten of het VK ook kansen voor uw bedrijf biedt en hoe u deze het beste kunt verzilveren? Kom dan langs en maak kosteloos gebruik van de Holland Lounge!

De Holland Lounge biedt u ook de mogelijkheid om als Nederlands bedrijf kosteloos gebruik te maken van de locatie en bijbehorende faciliteiten voor uw eigen pitches en presentaties.

Verder heeft het NBSO in aanloop naar de Automechanika de belangrijkste feiten, trends en organisaties voor u op een rijtje gezet in de Sectorschets Automotive VK.  Neem om de sectorschets op te vragen of om direct ruimte in de Holland Lounge te reserveren voor uw presentaties en pitches contact op met Els Steiger van het NBSO via: els.steiger@nbso-manchester.co.uk of +44(0)1618346033.