Skip to content Follow us
Terug naar overzicht;

Holland Paviljoen gedurende MRO Europe 2017

Van 3 tot en met 5 oktober vindt in London Excel de beurs MRO Europe plaats. Op deze beurs zal Nederland vertegenwoordigd zijn met een Holland Paviljoen, georganiseerd door de NAG (Netherlands Aerospace Group).

MRO Europe is de belangrijkste beurs in Europa voor “airlines, MROs, suppliers, OEMs, regulators, lessors, and industry experts”. Ruim 5000 bezoekers uit 80 verschillende landen zullen naar verwachting de beurs bezoeken. Op woensdag 4 oktober zal er tussen 16:00 en 17:30 een netwerkreceptie plaatsvinden op het Holland Paviljoen.

De NAG is de brancheorganisatie voor de in Nederland gevestigde nationale en internationale organisaties actief in de Aerospace & Airport Development. Zij worden ondersteund door middel van de ontwikkeling van expertise, aanbevelingen, toegang tot de nationale en internationale markt en een uitgebreid netwerk.  Meer informatie vindt u op https://nag.aero/

Voor meer informatie over de beurs of als u naar de netwerkreceptie wilt komen, neem dan contact op met Matthijs Houët van de Nederlandse Ambassade via matthijs.houet@minbuza.nl.