Skip to content Follow us
Terug naar overzicht;

In het zonnetje worden gezet op de London Produce Show? Doe mee aan de Kids Are Our Future Award!

Heeft uw organisatie of bedrijf het afgelopen jaar op een creatieve manier kinderen aangezet tot het eten van meer groenten en fruit? Meldt u dan nu aan voor de Kids Are Our Future Award van Produce Business UK.

De ‘Kids Are Our Future Award’ is een samenwerking tussen de London Produce Show, Produce Business UK en de Nederlandse ambassade in Londen, en zal worden uitgereikt op de London Produce Show op 8 juni. De prijs is bedoeld voor het bedrijf of de organisatie dat zich het afgelopen jaar op de meest creatieve, effectieve of inspirerende manier heeft ingezet om de consumptie van verse groenten en fruit bij kinderen te stimuleren.

Criteria om deel te nemen zijn:

Deelnemers aan de competitie mogen producenten van verse groenten en fruit zijn, maar ook retailers, verpakkingsbedrijven, distributeurs, goede doelen en brancheverenigingen zijn welkom om deel te nemen. In principe mogen alle segmenten van de verse groenten en fruit industrie deel nemen.

De inzendingen zullen worden beoordeeld op creativiteit, originaliteit, effectiviteit en uitvoering van de campagne. Inzendingen kunnen bijvoorbeeld komen van bedrijven die hebben gewerkt aan:

  • Social media gebruik om families met kinderen aan te moedigen om gezonder in te kopen en te koken
  • Kind-specifieke websites
  • Kindgerichte recepten
  • Betrokkenheid van geregistreerde diëtisten
  • Onderwijsprogramma’s voor kinderen en consumenten
  • Coupons en prijspromoties van gezonde voeding

Kortom: heeft uw bedrijf een leuke promotie gehad, dan maakt u kans op de Award.

Aanmelden moet vòòr 26 mei.

Meer weten of aanmelden? U vindt meer informatie op de website van Produce Business UK.