Skip to content Follow us
Terug naar overzicht;

Financiële Borrel bij de Ambassadeur thuis

Op 7 maart j.l organiseerde de Economische afdeling van de Ambassade samen met de EBRD hun jaarlijkse  Financiële borrel op de residentie van de Ambassadeur.

Op deze borrel worden al onze contacten met een Nederlandse link uit de financiële sector hier in het VK uitgenodigd. Dat leverde dit jaar meer dan 85 aanwezigen op, werkzaam bij o.a. Nederlandse banken, Bank of England, Britse banken en Nederlandse Fintech startups. Op de borrel wordt altijd een korte talk gehouden waarvoor dit keer Don Ginsel, CEO/Founder van HollandFinTech was uitgenodigd. In zijn talk ging Don kort in op wat HollandFinTech is en doet, hoe het FinTech ecosysteem er in Nederland uitziet, wat de laatste ontwikkeling zijn op het gebied van FinTech en waar er nog uitdagingen liggen. Daarna vond er nog een levendige discussie plaats over de technologische ontwikkelingen in de financiële sector.

We hopen ook volgend jaar weer vele deelnemers aan deze borrel te mogen begroeten.

Mocht u vragen hebben over de financiële sector hier in het VK dan kunt u altijd contact opnemen met Vahid Amini van het Economish Team van de Ambassade.