Skip to content Follow us
Terug naar overzicht;

Dutch Digital Health Theatre op de HealthPlusCare Show in Londen, 28 en 29 juni

Voor de eerste keer organiseren het NBSO Manchester en de Ambassade in Londen een Holland Lounge en Health Theatre op de HealthPlusCare Show in Londen. De Lounge dient als ontmoetingsplek, netwerkruimte en presentatieplatform voor Nederlandse bedrijven die de beurs bezoeken. In het theater vinden gedurende twee dagen verschillende presentaties plaats onder de volgende thema’s: Smarter Healthcare: Healthy Living, Advising the expert beyond the textbook, Life saving efficiency in Health, The human touch in IT support en A Dutch way of caring. Daarnaast vinden er op donderdag ochtend verschillende presentaties plaats over de Digital Health Business in de UK/London.

Dus komt u naar de HealthPlusCareShow en zoekt u nog een plek waar u uw afspraken kunt voeren en Britse partijen kunt ontmoeten? Wilt u weten of het VK ook kansen voor u bedrijf biedt en hoe u die het beste kunt verzilveren? Kom dan langs bij de Dutch Digital Health Lounge en het Theater.

NHS England geeft jaarlijks circa £20 miljard uit aan de inkoop van goederen en diensten om zorg aan te kunnen bieden. 73% van de binnenlandse vraag wordt via import voorzien, terwijl export zorgt voor 66% van de totale omzet van de sector. De belangrijkste ontwikkelingen op dit moment in de NHS en de gezondheidszorg in het algemeen zijn : de behoefte aan innovatie, de noodzaak om kosten te besparen, toenemende vraag voor buitenlandse leveranciers, lange wachttijden bij NHS ziekenhuisbehandelingen en het toenemende aantal 65 plussers. Deze ontwikkelingen bieden vooral kansen voor het bedrijven met innovatie technologie en e-health oplossingen, maar ook op het gebied van zorginfrastructuur.

Mocht u nog nadere vragen hebben of wilt u ruimte reserveren op onze Dutch Digital Health Lounge neem dan contact op met Els Steiger van het NBSO of met Lieke Conijn van de Ambassade in Londen.

We hopen u volgende week te mogen begroeten op de Lounge of in het Theatre.