Skip to content Follow us
Terug naar overzicht;

Bouwen aan de toekomst met Travins Perkins’ als accelerator

Het Britse bouw- en klusbedrijf Travis Perkins lanceert een nieuw acceleratorprogramma voor startups. Via het BreakThru-programma kunnen tech-startups elf weken lang samenwerken met het bedrijf om hun bedrijfsmodel bij te schaven en op den duur van de grond te krijgen.

Travis Perkins is vooral op zoek naar startups die kunnen helpen om de gezondheid en veiligheid van de werknemers te verbeteren, maar ook specialisten op digitaal gebied zijn van harte welkom om zich aan te melden. Aan de deelnemende startups wordt onder andere een wijdverspreid netwerk van Travis Perkins en intensieve begeleiding beschikbaar gesteld.

De directeur van Travis Perkins, John Carter, geeft aan uit te kijken naar de samenwerking met de startups in het acceleratorprogramma: “We hopen dat de deelnemende startups ons intern kunnen uitdagen en wij willen hun de middelen en expertise geven om hun product naar een hoger plan te tillen”.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich tot de middernacht van 2 augustus 2017 aanmelden. Meer informatie en de link naar het aanmeldingsformulier kan hier gevonden worden.